Projektledare till Alucrom Entreprenad

 

Eftersom Alucrom Entreprenad växer i hela landet behöver vi fler duktiga projektledare som vill vara med och bidra till vår och våra kunders utveckling samt framgång. Placering för tjänsterna avser flera orter i Sverige, främst i region väst men även i region syd och öst/norr.

Just nu söker vi fler projektledare med start så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 21 februari 2021

Som projektledare hos Alucrom ansvarar du för hela projektets genomförande från kalkylstart till slutfört arbete. Projektplanering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet i såväl anbudsskede som i genomförande av projekten ”on site”.

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett brinnande intresse för styrning, och ser vikten av att ha långsiktiga relationer med våra underleverantörer. Som projektledare tycker du om att arbeta med kunder och kundrelationer. Du har förmåga att arbeta strukturerat och resultatinriktat, och har en ledarstil som skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan.

Du har ekonomiskt resultatansvar, personalansvar för dina medarbetare i respektive projekt. Du utvecklar och leder våra projekt mot uppsatta mål baserade på kundens krav och Alucroms affärsplan med tydligt fokus på säkerhet, miljö, lönsamhet och effektivitet. Som projektledare arbetar du tillsammans med dina kollegor i nära relation till våra kunder och underleverantörer i våra uppdrag samt ingår i Affärsområdets ledningsgrupp.

Självklart är det en merit om du har erfarenhet inom ytbehandling, med framför allt tror vi att du som söker har erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt i enlighet med de regler, lagar och standarder för miljö, arbetsmiljö & säkerhet samt kvalitet som gäller för entreprenad- och byggbranschen. Vi gillar att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad, självgående och lyhörd för att, kunna lyssna in kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt.

Välkommen med din ansökan per mail till:  ial.jobb@midroc.se

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Lotta Jansson på lotta.jansson@midroc.se . För Alucrom AB är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.