Karriär

Jobba hos oss

Från mastodontprojekt till tålmodigt pill. Här på Alucrom i Sverige är vi 80 medarbetare som jobbar tillsammans i allt från riktigt stora projekt till mindre specialuppdrag. Oavsett din roll eller inriktning, hos oss får du möjlighet att förbättra och förlänga livslängden på de broar, industribyggnader, fartyg, fordon och föremål som alla är så avgörande för en fungerande vardag.

Vardag hos oss

Häng med till Tingstadstunneln i Göteborg och se hur vi har det när en av stadens viktigaste knutpunkter får sig ett rejält lyft.

Kvalitet, flexibilitet och leveranstider

Välkommen till Alucrom i Jordbro. Hör vad Michal har att säga om Alucroms sätt att tänka kring kvalitet, flexibilitet och leveranstider.

Vi kanske hänger högt upp i en bro, är djupt inne i en tunnel eller långt nere i en gigantisk cistern. Men vi är alltid stadigt grundade och trygga i vårt sätt att arbeta tillsammans.

Två affärsområden

Hela Sverige som arbetsplats

Vi jobbar inom två affärsområden: entreprenad och fabrik. Med hela Sverige som vår arbetsplats är vi inriktade på det som är ryggraden i vårt avlånga land: infrastruktur, tung industri och energi.
Kultur och värderingar

Vi tror på rak kommunikation och genuin omtanke

Utan våra medarbetare är vi inget. Därför är vi måna om att alla hos oss ska trivas, känna att de utvecklas och är trygga i sin vardag. Vad som sticker ut hos oss är att vi arbetar mycket tillsammans, det skapar starka band, och att hos oss får alla göra sina röster hörda.

Självklart har vi

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Extra föräldraersättning
  • Företagshälsovård
  • Vidareutbildningar
  • Möjlighet till utveckling
  • Privata frivilliga gruppförsäkringar

Läs Elviras resa från praktikant till arbetsledare

"Från början kände jag inte till så mycket om branschen eller yrket, men på min utbildning fick jag möjlighet att praktisera hos Alucrom och på raffet. Det var ett riktigt lyckokast, för när det var två veckor kvar av praktiken fick jag fast jobb.

När den färdiga ytan börjar växa fram, är känslan bara ”wow”. När man sen tänker på att det här kommer att hålla, och vara riktigt snyggt, i många år framåt, blir man allt lite stolt.

Ylli Hoxha, Fabrikschef - Arendals Backe

Vi söker alltid efter morgondagens stjärnor. För en spontanansökan, fyll i dina kontaktuppgifter.