Var med och utveckla vår nya rekryteringsfunktion

 

Det händer mycket här hos oss på Alucrom. Vi söker efter en person som tycker att hantverket kring rekrytering och att få möjligheten att vara med att utveckla en rekryteringsfunktion är det roligaste som finns!  Uppdraget är planerat att starta så snart som möjligt och beräknas att pågå fram till maj. Detta är ett konsultuppdrag (heltid) via Wise Professionals.

Du kommer att ansvara för all rekrytering, utveckling och optimering av rekryteringsprocessen samt dess metoder och verktyg. Du kommer att rekrytera kompetenser främst inom byggsektorn. Du kommer att arbeta i ett bolag som står inför en mycket spännande resa och tillhöra HR-avdelningen och rapportera till Change & HR-Manager.

Sista ansökningsdag: 18 februari

Rollen innebär att självständigt genomföra och ansvara för hela rekryteringsprocesser; från urval, gruppintervjuer till presentation av kandidater. I rollen ingår att bedriva ett proaktivt arbete med relevanta kandidater. Du behöver tycka om att bygga dina egna nätverk och förtroende hos de kandidater du möter. För dig är det naturligt att du är företagets ansikte utåt. För att klara utmaningarna behöver du vara driven, lösnings- och resultatorienterad.

För att trivas i den här rollen behöver du vara serviceminded och resultatorienterad, ha en hög ambitionsnivå och en vilja att fortsätta utvecklas. Du drivs av att hitta lösningar på problem och trivs i en verksamhet som är under utveckling. Som person är du självständig, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att arbeta i team.

Självständighet är ett nyckelord och samtidigt som det är av yttersta vikt att vara kommunikativ, pedagogisk och arbeta rådgivande. Du bör vara van att ha många kontaktytor och måste inspireras av den delen av jobbet. Du har förmåga att prioritera, arbeta proaktivt och kan balansera mellan struktur och entreprenörskap. Hög integritet och professionalism är en självklarhet i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat några år inom bemanningsbranschen, är van att arbeta självständigt och att driva dina egna processer. Du tycker om att projektleda ditt eget arbete och har en god social förmåga. Du kommer att stötta chefer i deras rekryteringar och det är såklart ett extra stort plus om du sen tidigare har arbetat med kompetenser inom byggbranschen och om du har ett nätverk inom det området sen tidigare så vet du vad det handlar om. Du har arbetat i rekryteringssystemet Teamtailor så är det en fördel.

Du är flexibel, lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Din förmåga att analysera, lyfta fram relevant information och att hantera många processer parallellt ser vi som viktiga i rollen. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet. Du är kommunikativ på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Välkommen med din ansökan (klicka här)!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Anette Hartlin på Wise Professionals, anette.hartlin@wise.se

 

För Alucrom AB är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.