Om oss

Alucrom AB etablerades 1953 och vi är Sveriges klart största rostskyddsentreprenör med verksamhet på flera platser i Sverige, Finland och Polen. Kärnverksamheten erbjuder blästring och avancerad ytbehandling på våra fasta målningsstationer eller som entreprenader i fält.

Vi är en del av Granitor

Granitor (tidigare Midroc Europe) är en familjeägd företagsgrupp med basen i Sverige och med verksamhet i norra Europa.

Granitor står för en hållbar företagskultur och ansvarsfulla affärer. Tillsammans skapar vi hållbara livsmiljöer när vi utvecklar och förvaltar fastigheter, lokaler och bostäder. Vi hjälper verksamheter att möta framtidens utmaningar genom installation, service och systemleveranser inom industri, bygg och infrastruktur. Vi investerar också i banbrytande teknologier inom bland annat cleantech och life science som bidrar till omställningen av vårt samhälle.

(Bolagsnamn/varumärke) är en del av Granitor. För oss är Granitor en symbol för vårt starka samhällsengagemang och vår vision kring en bättre framtid. Men vi kan inte skapa en bättre framtid på egen hand – det gör vi tillsammans. Med varandra, våra kunder och våra partners.

Läs mer om Granitor här: www.granitor.se

Alucrom är kundnära:

• Vi vill förstå er som kund och era behov, det är alltid utgångspunkten.
• Vara innovativa och anpassa vår arbetsprocess för att på bästa sätt möta era behov.
• Vi värnar om kundernas intressen – att båda ska tjäna, genom att vara lyhörda och flexibla.
• Vi organiserar oss i unika kompetensteam för att leverera största möjliga mervärde.

Alucroms professionalism:

• Vi är en samarbetspartner ni kan lita på genom att hålla överenskommelser, vara effektiva och noggranna.
• Tar ett stort kvalitetsansvar genom hela processen för att kunna erbjuda hög grad av kundnytta och leverera den slutprodukt som avtalats.
• Öppen attityd och kommunikation är viktigt för oss, för att kunna dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi vill bli bättre genom konstruktiv feedback.

Ladda ner pdf-filer här:

ABSA

Alucroms historia